Servies decoreren met bedrukking

Bij Serviesmagazijn kunt u porselein decoreren vanaf enkele stuks.
Porselein (dus geen stoneware) uit het assortiment met gladde oppervlakken kunnen gedecoreerd worden met een merk, eigen logo of tekst. Alvorens wij tot uitvoer overgaan van een bedrukking krijgt u een digitale proefdruk.

Klik hier voor de actuele prijzen:
Decoratieprijzen Serviesmagazijn per 1-januari-2024

Monsters
U kunt eventueel eerst een blanco monster van de mok, beker of bord bij ons bestellen. Zo kunt u ervaren of het servies zelf wat u beoogd naar wens is.

Samples
Een proefdruk sturen wij u per e-mail. Dit geeft een goed beeld van het eindresultaat. Zo kan bekeken worden of de positie en verhoudingen in orde zijn. Wanneer u niet helemaal tevreden bent kunnen we in deze fase alles naar believen wijzigen totdat alles naar wens is. Wilt u liever een fysieke sample bedrukt dan gelden de actuele algemene tarieven zoals aangegeven.

Levertijd
Levertijden zijn in overleg. Een order wordt binnen 3 a 4 weken geleverd op een adres in Nederland of België dat u ons opgeeft. Spoedbestellingen zijn mogelijk tegen meerprijs

Betaling
Na beider goedkeuring gaat de order in werking.
Betaling dient vooraf te geschieden tenzij anders overeengekomen.

Bestanden
Voor de beste kwaliteit kunt u (vector)bestanden aanleveren zoals .EPS of .PSD. Het aanleveren van een .JPG, .JPEG, TIF of PNG bestand is ook mogelijk maar dit kan potentieel kwaliteitsverlies opleveren wanneer dit bestand van lage resolutie is. Bij gescheiden kleuren druk is een .EPS of .PSD bestand noodzakelijk.

Klachten en retouren
Het bedrukken van servies wordt speciaal voor u uitgevoerd. Dit betekent dat een order na goedkeuring niet af te zeggen is en retourneren naar Serviesmagazijn niet mogelijk is. Echter bij een duidelijk kwaliteitsprobleem van bedrukkingen, welke onder de verantwoordelijkheid van Serviemagazijn valt, zullen wij uiteraard de partij terugnemen om deze te vervangen danwel te repareren. Wij garanderen u standaard horeca kwaliteit.

Bedrukking of decoratie aanvragen
Gebruik het contactformulier om een offerte aan te vragen.